20. lokakuuta 2009

Pipoa pukkaa

Yritän kovasti kutoa, jotta käsiala kehittyisi ja joskus pystyisin tekemään vähän vaativampiakin töitä. Monia kivoja malleja on jo toivelistallani -ja ihmeellistä kyllä osa itselleni :) Minä kuulun siihen äitijoukkoon, joiden lapsilla on vaatteita moneen keliin/sävyyn, mutta itse kuljen aina samoissa farkuissa ja toistaiseksi vielä t-paidoissa. Pipokin tuli ihan tarpeeseen.

Pipon kudoin Puro-langasta (värinä Kanervikko), mallina Mariomyssy, jonka löydät täältä. Piposta tuli mukavasti päähän istuva, tosin ohjeen perusteella odotin löysempää mallia. Puro oli mukavaa kudottavaa aloittelijallekin, tosin minä päädyin käyttämään koon 3.5 puikkoja, vaikka vyöte suositteli 4-5 kokoisia. Pipon koristeena on 3 kpl huopakukkia Sinellistä ja huovasta leikkaamani lehdet. Koriste kuuluu oikealla sivulle, eikä vasemmalle (Näpsäisin kuvan ihan itse ja piti pistää pipo väärinpäin kuvausteknisistä syistä :) ).


 

4 kommenttia:

  1. Hyvältä näyttää! Tuliko kiva neulepinta noinkin pienillä puikoilla?

    VastaaPoista
  2. Todella kaunis pipo. Ihanat värit.

    VastaaPoista
  3. Linnéa: kokeilin ensin koon 4 puikolla, mutta tuli niin löysä neule, että siirryin vielä pienempiin. On lämmin ja pehmeä, mutta ihan varmaan on tukka litassa sen alla :(

    VastaaPoista
  4. Kokeile kostuttaa ja venyttää sitä jonkun kulhon päällä? Varovasti, kun se on huopuvaa lankaa.

    VastaaPoista