19. joulukuuta 2009

Sudenkorentoprintit

Sairastupalinjalla jatkan edelleen, mutta pieneen joulupuuhastelun makuun olen sentään päässyt. Poikien kanssa askartelimme lumihiutaleita ikkunaan ja joulukortitkin ehtivät sentään perjantaina postiin. Tänään mies kävi esikoisen ja keskimmäisen kanssa ostamassa joulukuusen. Tänään haemme kellarista koristeita ja ajattelin, että olisi aika alkaa kuunnella joululauluja.

Minullahan oli tarkoituksena tehdä mahdollisimman monta lahjaa itse. Olen niin paljon myöhässä aikataulusta, että kiriminen ei enää onnistu. Better luck next time. Muutaman paketin saan sentään kasaan. Täysin sesongin hengen vastaisesti käärin pakettiin t-paitoja :) Tänään valmistui kaksi sudenkorentopaitaa. Lila menee hyvälle ystävälleni esikoisen kummitädille synttärilahjaksi. Tämähän nyt ei ole ihan fleecehuppu, jonka sankari valitsi antamistani vaihtoehdoista... toivottavasti ehdin vielä fleecehupun tekoon tammikuussa. Tummansininen paita on menossa anopin joulupakettiin. Anoppi ei jouda nettisurffailemaan ja luotan siihen, että sukulaiset osaavat pitää salaisuuden. Noh, esikoisen kummitäti jos ehtii tämän lukemaan, niin voi sitten varautua, että tämä lahja ei päätä lämmitä näissä keleissä :)
















Sudenkorentomalli on Ottobre webbisitelta. Värit FolkArt fabric. Lila on tehty kolmella värillä, (joista yksi metallihohdeväri) ja vihreä neljällä. Kaikki ohuita kerroksia, jotka eivät peitä koko aukkoa. Itse tykkään niin paljon, että teen varmasti vielä ainakin omaan käyttööni. Minä tykkään ihan hirveästi lilasta, mutta tuo vihreä toimii tummansinisellä niin hyvin, etten tiedä kummanko tekisin itselleni.

Tänään ei onnistunut kuvaus eikä kuvienkäsittely, mutta eiköhän noista jonkinlaisen käsityksen saa.

2 kommenttia: