26. huhtikuuta 2010

Ja viides kerta...

Blogi on viettänyt viikon hiljaiseloa ihan kuin emäntänsäkin. Tuli nimittäin angiina numero viisi ja kaatoi eukon petiin. Olisi ollut kaikenlaista kivaa ja tärkeääkin tekemistä. Alkaa mennä hermo meikäläiseltä tähän angiinaputkeen, mutta en ole vielä päässyt edes nielurisaleikkausjonoon saakka :(

Hermojen rauhoittelemiseksi tekaisin p*askishaasteen #36 mukaisen kortin äidilleni äitienpäiväksi. Tekstasin vinoon :(  Mutta oli rentouttava hetki puuhastellessa.























Nyt on tarkoituksena ponnistaa tästä taas elävien kirjoihin ja nauttia hetki keväästä ja valmistautua synttäreihin. Ehkäpä viikon päästä alkaa valmistua ompeluksia, kun terveyspalveluita hankkiessa ehtii kyllä koko vuoden harsinnat tekemään...

Hyvää alkanutta viikkoa!

3 kommenttia:

  1. Voi apua mikä angiinaputki, huh! Toivottavasti pian helpottaisi. Kiva kortti joka pisti mieleen että voisihan noita äitienpäiväkortteja jo alkaa mietiskellä eikä vasta viimetipassa :)

    VastaaPoista
  2. Vai harsinnat! Itse olen harsinut jotain tekelettä viimeksi ala-asteella, sittemmin käyttänyt vain nuppineuloja ja nyttemmin luopunut osaksi jopa niistä. Ja tulos onkin sen näköistä... Käsityöalalla oleva siskoni vääntelehtii tarkastellessaan ompeluksiani.

    Paranemista sinne!!!

    VastaaPoista
  3. Jaksaiskohan pojat katsella leopardinpentuja, niin että saat vähän lepäillä?

    http://www.interactivezoo.eu/pesa.html

    VastaaPoista