22. elokuuta 2010

p*askarteluhaaste #53

Muutama p*askarteluhaaste on jäänyt väliin, mutta nyt haasteena oli niin herkullinen väriyhdistelmä, että oli suorastaan pakko osallistua. Kortissa piti olla vihreää ja pinkkiä.


Leimakuva Stampinbackin, paperit Papermania, kuvaa väritelty chalkseilla ja versa craftilla.  Vähän koristeita ja valmista tuli.

Ihastuin tuohon leimakuvaan niin paljon, että tein vielä toisen kokeellisemman version, jossa olen sutannut leimakuvaa, jotta se olisi utuisempi ja sitäkin on vähän väritelty päälle ruskealla distressillä ja chalkseilla. Lisänä reunassa on pätkä Craftyn nuottileimaa, jota olen myös vähän sutannut, kun en halunnut että sanoista saisi helposti selvää. Yläkulman nuoteissa crackle accentia, johon olen myös nyt ihastunut :)


Lisää kokeellista linjaa on myös lastenvaatteissa. Tähän mennessä en ole ikinä ostanut pojilleni mitään kokomustaa yläosaa. Keskimmäisellä on se verran väriä kasvoissaan, hiuksissaan ja silmissään, että päätin kokeilla sopisiko musta hänelle. Mustan inspiroi nuo raidalliset Lindexin velourit, joille piti löytää sopiva kokonaisuutta rauhoittava yläosa. Omasta mielestäni ihan sopiva asu tuolle hurjimmalle keppospojalle :) Ja valitettavasti minä ehdin Lindexille ennen hyvää tarjousta (tuo ei ole se ainoa ostos).



7 kommenttia:

  1. WAU!!! Todella upeat kortit!!! WAU!! =)

    VastaaPoista
  2. Hienoja kortteja! Ihana leimakuva!

    VastaaPoista
  3. Upea pinkki-vihreä! Tykkään kympillä:)

    VastaaPoista
  4. Olen tässä pohtinut, että mitä kommentoisi muuta kuin että "ihana leimakuva" tai "hienot kortit" tai "upeaa työtä". Jaa-a. :)

    Mielettömän hienosti väritetty nuo molemmat kuvat eli että olet jättänyt myös sitä "paljasta pintaa" eli valkoista. Läträtty kuvakin on erityisen hienosti onnistunut, itsessään jo hienon leimakuvan taiteellinen vaikutelma paranee entisestään!

    VastaaPoista
  5. Minä tykkään tosi paljon tuosta soittajanaisesta. Kaksi hyvin erilaista korttia, mutta kumpikin upeita!

    Blogissani on sinulle tunnustus. Käy noutamassa, jos haluat!!! : D

    VastaaPoista
  6. Tosi upea tuo leimasin ja olet tehnyt kaksi ihan erilaista tosi hienoa korttia niistä! Tuo alempi on ehkä enemmän mun makuun, tai oikeastaan vaikea sanoa :)

    VastaaPoista
  7. Vautsi mikä ihana leimasin!! Upeita kortteja molemmat mutta tuo ruskea vetoaa ehkä enemmän..no tiedä häntä:))

    VastaaPoista