26. joulukuuta 2010

Aleostoksia lapsille ja löytyykö ostosapua

Ajattelin katsella hyvin maltillisesti vaatetta pojille jo nyt ennenkuin alet varsinaisesti alkavat. Ja mitä ihmettä, ainakin joka toinen webbikauppa on potkaissut alet käyntiin ja valikoiman isot koot ovat jo loppumassa.

Tämän Minymon takin onnistuin löytämään esikoiselle. Tämä oli jo syksyllä äidin mieleinen vaihtoehto, mutta poika valitsi Villervallan pallotakin. Kotimainen webbikauppa Cloe on ihan uusi tuttavuus. Ei ole aivan yhtä kaunis kuin Reimatecin vastaava raitatakki, mutta sitä en löytänyt esikoisen koossa. Olisin tietysti vielä voinut kokeilla onneani huomenna Jesper Juniorissa. www.ozbaby.fi olisi ollut molempia raitatakkeja, mutta ei tarvitsemassani koossa.

Nämä Molon paidat ovat myöskin esikoiselle. Keskimmäinen ei halua mitään muuta paitaa kuin hämähäkkipaidan. Äidin pitää kuulemma tehdä sellainen. Nämä tilasin Ruotsista www.ajabajakids.com. Pitkään harkitsin Mini A Turen vaaleansinistä toppahaalaria. Sekin -30% ja niin kaunis. Päädyin siihen, että pitänee hankkia Ticket, niin ei tarvitse villahaalaria.

Yhden paidan olisin vielä halunnut. Nimittäin tämän MioMyMion.

 Jos joku ihanainen on tekemässä tilausta www.luckylittleme.se ja tämä ilmaantuu heillä -30% tarjoukseen, voisikohan tämä päätyä tilaukseen myös. Voisin vaikka osallistua luokkaa 5€ posteihin ja maksaa tietenkin tämän ja postituksen itselleni. Ja rahat siirtyvät heti. Koko 128. Ja näyttäisi tätä saavan www.madsogmille.com, mutta siellä ei ole ale varsinaisesti alkanut.

Mirka -hei tuolta Mads og Millestä saa myös Odd Mollya. Pistetäänkö  garderobia uusiksi?

Aika hyvin on alehommat hanskassa. Legon tai Espritin farkut pitäisi varmaan hakea JJstä isommille pojille. Ja jotkut toppahousut tuohon takkiin, kun Minymot olivat joka paikasta lopussa. Tarvitsemme ensi talveksi pari paria Reimatec+ hanskoja joka jannulle. Ja sitten tarvitsemme yhden Ticketin fleecevuorella. Mistäköhän tuon poimisi parhaalla alella? Minusta sopiva aleprossa erittäin kalliille Ticketille olisi -50%. Siihen ei meidän lähi JJ kyllä kykene.

Pitäisiköhän sitä satsata taas vaihteeksi vähän itseenikin?
Tai vielä parempaa askartelutarvikkeisiin...

1 kommentti:

  1. Kuules nyt Kepposka! :D Mun mielestä se on _Sofiann_ enkä minä, joka hurahtaa siihen OddMollyyn. Täytyy kyllä käydä jossain kokeilemassa ihan livenä, että voin olla k.o. kuteista edes jotain mieltä. Tosin se mekko oli kyllä järisyttävän ihana...

    VastaaPoista