24. tammikuuta 2011

Hengissä...

Kiitos kaikille tsempistä.

Oksentaminen loppui viime yönä. Nyt on ensimmäinen ateria pysynyt pari tuntia sisällä. Olo on edelleen aivan järkyttävä.

Leikannut lääkäri arveli, että maha oli aivan liian tyhjä ja siksi Panacod aiheutti rankan pahoinvoinnin. Koska kivut ovat aikamoiset ja kuulemma pahenemaan päin samainen lääkäri suositteli, että kun saan syötyä niin palaan takaisin Panacodin. Mulla on kyllä kynnys Panacodiin aika korkealla, niin hirveää tuo oksentaminen oli. Kokeilen tässä, että miten mahtaisin selvitä tavallisella Panadonilla. Harkinnassa on edelleen, että painelen päivystykseen ja jään aulaan makaamaan, kunnes ottavat minut osastolle lääkittäväksi. Voisin vaikka itkeä ja kieriä lattialla. Voisivat mieluiten laittaa tajun pois kokonaan :)

Samalla tätä kirjoitellessa testaan tässä uusinta olon parannuskonstia. Apteekin ravintolisiä. Yhdestä 1,25dl pullosta saa 300kcal energiaa ja kaikki tarvittavat hivenaineet ym. Jos noiden avulla saisin syömisen käyntiin, kun yleisvointi kohenee. Enpä olisi uskonut, että minun tarvitsee miettiä, että kuinka saisin enemmän energiaa kroppaan, yleensä tuollainen ylimääräinen 300kcal hoituu ihan huomaamatta.

Pojat ovat aloittaneet varsinaisen häiriökäyttäytymisen. Johtunee siitä, että en voi tehdä oikein mitään heidän kanssaan. Mies on kovilla poikien kanssa. Ja rehellisyyden nimissä minäkin jo mietin, että olisiko kohta selkäsaunan paikka.

Toivon, että huomenna olisi parempi päivä. Please maailmankaikkeus, tee olostani siedettävä.

Meillä juoksentelee tämän näköisiä nappuloita :)
Star Wars huumaa ei pysäytä enää mikään

7 kommenttia:

  1. Onpas rankkaa puuhaa... toivotaan että se tästä nyt lähtee parempaan suuntaan, kun ruoka sentään pysyy sisällä. Lapset tietenkin reagoivat riehumalla, kun oma rakas äiti on pipi. Sama kuvio meillä aina kun minä olen sairas!

    VastaaPoista
  2. Jollei kurkku vuotele verta (tihku) niin voisit kyllä kokeilla ihan pertsaa Buranaa kunnon annoksella, jollei ole muuta estettä. Ja Panadol siihen kylkeen 1g x3. Ja kylmää juomaa.

    Asiasta kolmanteen: Kyllä Leimailutaivas varmaan tulee tarpeeseen!!!!

    VastaaPoista
  3. Niin sullakin tää operaatio on näin tuore juttu. Auts! Pitäisi kyllä sittenkin miettiä tuota vaihtamista uudestaan. Mä oon kans miettinyt, että koskakohan multa lähtee, kun ovat niin isot, keräävät kaiken sisäänsä jne...

    Paranemisia!

    VastaaPoista
  4. Hei! Nyt on pakko kommentoida. Itseltäni poistettiin risat v. 81 ja silloin kanssa tuli 2 vkoa lomaa. Lääkäri sanoi silloin, että se riittää. Kivut oli kauhiat ja manasin lääkärin alimpaan hel... Mutta kun 2 viikkoa tuli täyteen niin kaikki lakkasi kuin seinään. Paha juttu tuo oksentelu, mutta yritä jaksaa. Anna poikien leikkiä lääkäriä ja hoivata jos vaikka unohtavat olla "hirviöitä". -Carita

    VastaaPoista
  5. Miten voit?
    Toivottavasti kipulääkkeet helpottaa/pysyy sisällä<3

    VastaaPoista
  6. Oi voi, kun kuulostaa kauhealta! Toivottavasti pahin olis jo takana, kun tätä luet...

    Tsemppiä hurjasti, että löydät sopivan lääkityksen ja että pojille kelpaisi lääkärileikki!

    VastaaPoista
  7. Hengessä mukana:)
    Kohta se on ohi; ajattelet vain niin pahimpina hetkinä. Pystyn kuvittelemaan miltä tuntuu, vaikka ei risoja olekaan poistettu... kärsin spinaalipäänsärystä 5 pitkää päivää(paikattiin kyllä kerran välissä,ei auttanut)ja voit uskoa että manasin kaikki lääkärit&hoitajat helvettiin! Apua kun ei annettu ennekuin tietty aika oli kulunut,jos vaikka menisi itsellään ohi?!?!
    Panacodissa se vika että herkillä ihmisillä se vaikuttaa vatsaan tai sydämmeen, ei hyvä. Toivottavasti saat jostain apua:)

    VastaaPoista