29. lokakuuta 2011

Halloween

Tervetuloa hyytävään kummitustaloomme - jos uskallat!

Esikoinen ja kuopus
(pahvinen koriste BR-lelusta)

Alakerrassa vahtia vessan ovessa pitää Hra Luuranko. Varsin karmaiseva tyyppi, onneksi aika hiljainen. Vessassa sisällä asustaa kummitus. Sinne jäi kerran lukkojen taakse ikuisiksi ajoiksi ihminen, joka sitten ryhtyi siellä kummittelemaan. Jos vessassa pitää pientäkin ääntä kummitus alkaa huhuilla. Se raukka etsii edelleen ulospääsyä ja on oikeastaan aika kiltti.

(Huhuileva ja värisevä lamppu BR-lelusta)

Portaissa lymyää isokokoinen hämähäkki. Se pitää muistaa ruokkia noin 3 vkon välein, silloin se pysyy rauhallisena ja portaissa on aika turvallista.

(Pahvinen koriste Tiimarista)

Toisaalta on kyseenalaista, että kuka oikeastaan haluaa yläkertaan? Ensimmäisenä siellä on vastassa verta tihkuva tunneli, josta pitää ryömiä lävitse. Tunnelissa lymyää hämähäkkejä ja lepakkoja. Lisäksi siellä on menninkäisen luuranko. (Tunneli itse kasattu). Verinen tunneli johtaa suoraan kummitushuoneen ovelle.


Kuopus on jo uskaltaunut Kummitushuoneseen
(askarteluja aikaisemmilta vuosilta ja leluja)

Kummitushuoneessa on perheen isoisoisoisäkin paikalla, tosin pelkkä kallo on jäljellä. Lisäksi siellä asustaa perheen lemmikit: liskot, käärmeet, lepakot ja lohikäärmeet. Huoneessa voi kertoa pelottavia juttuja, mutta ulos pääsee vain jos syö erikoisherkun - punakyntisen sormen.

 (nakit ketsupilla)

Ninjat ovat pelotonta väkeä. Ninjaa vain naurattaa sormen syöminen.

Yläkerrassa on myös hautausmaa, siellä on Bakuganin hauta. Hautausmaa on siitä jännä paikka, että siellä on aina komea kuutamo.


Bakuganin haudalla

Kun ninjalla on tukena Hämähäkkimies ei edes hautausmaa pelota.
Sitähän voi vaikka yrittää pompata kuuhun
(Luut Tiimarista, muut omaa tuotantoa)

Hautausmaalla oli myös mukavampi yllätys. Bakuganin hautaa vahtivan tiikerin mahasta löytyi karkkikätkö. Ennen karkkiaarteen tuhoamista, oli jäljellä todellinen rohkeuskoitos. Noitavuorelta saimme lähetyksenä satsin aivoja ja kaksi rohkeinta kokeilivat niitä kädellä silmät sidottuina (aivoina keitettyä makaroonia). Ja huurrrjan seikkailun päätteeksi söimme vielä pääkallokakkua.

(Jäätelöä ja kermavaahtoa)


Hurjan hauskaa Halloweenia!


10 kommenttia:

  1. voi ei miten törkeän siistiä teillä on sollut siellä!!!

    Sullakin kerrankin ihan meikkiä ja kaikkea. ;)

    VastaaPoista
  2. Upea kurpitsajuhla teillä on ollut! Hieno rekvisiitta ja etenkin asut. Ihanaa, kun jaksat panostaa tällasiinkin juttuihin. Pojille jää varmasti mahtavat muistot näistä.

    VastaaPoista
  3. wow! Koko talo oli kyllà niin pelottava, ettà en tiedà uskaltaisinko tulla kylàilemààn....Hyvin pààsi tunnelmaan mukaan ja oikein mukavaa halloweenia kaikille kummituksille ja noidille ja hàmàhàkeille ja muille :D

    VastaaPoista
  4. Tätä mä matkin ensi vuonna. Tosi pelottava. Meillä vaan pukeuduttiin ja syötiin mutta muuten ei panostettu. Kun se vaatii kykyä :) Mutta ensi vuonna matkia sua.

    pinkki

    VastaaPoista
  5. Voi vitsi, ihanaa kun joku jaksaa laittaa ja panostaa. Meillä ei tehty MITÄÄN, kurpitsakin on kaapin syövereihin kadonnut. Vanhempi poika on mamman (eli mummin) luona yökylässä, eikä toi pienempi varmaan vielä mitään edes tajuaisi. Tosin täällä meidän kylällä on ensi lauantaina karkki- ja kepponen kiertue ja halloweendisco. Pääsee vähän osallistumaan. Kahden viikon päästä on lisäksi spektaakkelimainen Indian Halloween-tapahtuma, missä on sirkusta, fakiireja, musiikkia ja tulishow sun muuta.
    Tollainen ninjapuku pitää kuulemma kotiutua meillekin.

    VastaaPoista
  6. Kiitos teille kivoista kommenteista :)

    Hanna: mulle sopii hyvin se, että kuvissa saa hymyilyn sijasta irvistellä ja meikatakin voi hyvin rennolla otteella. Kävimme esikoisen kanssa näissä releissä ostamassa lisää maitoa kaupasta (esikoinen oli kaverilla bileissä ja mä kävin pelottelemassa niitä) :)

    Pinkki: Laita pojat suunnittelemaan Halloween-rataa. Meillä esikoinen oli ihan täpinöissään suunnittelusta. Kaikki pojat osallistuivat radan tekoon ja kodin koristeluun.

    Vera: Indian halloween tapahtuma kuulostaa todella hienolta. Tekis mieli itsekin tuollaiseen :)

    Ninjapuku on BR-lelusta. Oli varsin pientä mitoitusta, pojalla 116cm päällä (käyttää muuten 110cm) ja puku melkein pieni :(

    VastaaPoista
  7. Mä intouduin sun aiemmista jutuista ja meilläkin oli eilen halloweenit. Aiemmin olen suhtautunut koko halloweenijuttuun jotenkin tympiintyneesti, mutta nyt olen muuttanut mieleni. Meillä oli tosi hauskaa ja kaikki aikuisetkin oli ihan fiiliksissä!

    Kyllä teidän pojat saa olla onnellisia innostuneista vanhemmistaan!!! <3

    VastaaPoista
  8. Halloweenissä on etunsa ;)
    -hassuttelumeininki
    -ei suursiivousta
    -ei aikaa vievää gourmet/perinneruoka pläjäystä
    -ei lahjastressiä
    -ei velvoita/kannusta viinanjuontiin (ei sillä ettei tämä rva oli boottia vaille)

    VastaaPoista
  9. Wow, meidän tytöt pelkää jo ihan kuviakin jo! Tosi mahtavat juhlat!

    VastaaPoista